Wet n Wild Color Icon Pearlescent Pink Blush

3 comments

Wet n Wild blushes are some of the most pigmented ones I've ever had. That and their amazing price is one of the key factors why I continue purchasing them. If you've never tried them before, I think you should definitely give them a go because you won't be disappointed. Pearlescent Pink is a nice shimmery peachy pink shade that resembles Rose Gold by Sleek. One brush of it is more than enough and everything more than that can make your face seem clownish and overly pink. This shade is particularly different than all my other pink blushes, it's not a classic peach shade and it's not a typical pink either. I would say it's a very warm rose shade with gold shimmer that gives a special dimension to your cheeks - needless to say, it serves both as a blush and a highlighter as you can see on the pictures below. It's price is around 6$ which is more than affordable!

Wet n Wild rumenila su jedna od najpigmentiranijih koje sam ikad koristila te im se često vraćam radi toga, ali i radi njihove odlične, prihvatljive cijene i dugotrajnosti. Ako ih nikad još niste isprobali, svakako preporučam jer mislim da vas neće razočarati. Omjer cijene i kvalitete ovdje je više nego optimalan. Nijansa koju danas prikazujem nosi naziv Pearlescent Pink i kako joj i ime sugerira, radi se o breskvasto rozoj shimmer nijansi koja vrlo nalikuje Rose Gold-u od Sleeka. Jedan potez kistom dovoljan je kako ne biste izgledali previše ružičasto. Kao i sa Sleekom, pigmentacija je zaista na razini i to je ujedno i dobra, ali i zeznuta stvar jer je lako pretjerati. Pearlescent Pink nije klasična roza nijansa - toplog podtona, u sebi sadrži sitni shimmer zlatne boje koji se na licu predivno oslikava i daje mu dodatnu dimenziju tako da vam highlighter neće biti potreban. Mislim da ovo rumenilo može super izgledati i na blijeđim i tamnijim tonovima lica, a definitivno će se super nadopuniti uz nude oči i ruž jednake nijanse, kako sam pokušala prikazati na slikama. Cijena ovog rumenila je 33,90 kn što je zaista povoljno za ovako odličan proizvod!


post signature
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

3 comments:

  1. Za mene malo preroza, ja volim tamne nijanse. Ali pigmentacija je sasvim oke kao i sama cijena :)

    ReplyDelete
  2. Nemam nijedno Wet n Wild rumenilo ali ovo me odusevilo. Stavila sam bas ovu nijansu na spisak i prvom prilikom ga kupujem. A ti, kao i uvijek, predivna!

    ReplyDelete
  3. Imam dva njihova rumenila i stvarno su odlična :)

    ReplyDelete

Thank you for your comment, visit me again soon! ❤