I'm back

10 comments


Nakon dužeg izbivanja, odlučila sam se vratiti pisanju bloga i recenziranju proizvoda koje sam vrijedno koristila i u ovom periodu u kojem nisam bila "blogoaktivna". No zahvaljujući prijateljici i kolegici Makeup and OTHER, pratila sam sve makeup trendove i aktivnosti u blogosferi tako da zapravo nemam osjećaj isključenosti. Razlog nestanka bile su novonastale poslovne obaveze uz koje nisam uspjela pronaći vremena (i volje) za pisanje. No baš ovog ljeta, dvije gospođe su me ugodno iznenadile kad su mi dale do znanja u potpuno opuštenom razgovoru kako prate moj blog, znaju za njega i kako zapravo vole čitati ono što pišem (pišemo - jer čitaju i druge blogerice :)) - takva pohvala je ono zbog čega je najljepše baviti se ovim hobijem - kad vidimo da na neki način dirnemo one za koje nismo ni znali da nas "poznaju" i kad zapravo vidimo utjecaj pisane riječi i Interneta u digitalnom dobu. 

Htjela bih se također ovim putem zahvaliti svim predstavnicima brendova i kozmetičkih kuća koji me nisu zaboravili u periodu ne-pisanja i koji su mi vrijedno slali informacije o beauty novitetima te pozive na razna događanja. 

Nadam se da ću uskoro prionuti i na redizajn kako bih se vratila pisanju u novom ruhu. :)

Pozdrav svima,
post signature
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

10 comments:

 1. Jao Divno !! Drago mi je da si se vratila i nemoj nikad vise da odustanes haha :) Cesto sam ulazila na blog da vidim ima li sta novo ali nije bilo.. svaki put mi zao bude.

  Charming Coco

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joj hvala ti :)) nadam se da neću! Uz ovakav poticaj teško je odustati :) <3

   Delete
 2. Wuhuu!:D Jedva cekam nove postove. :)) <3

  ReplyDelete
 3. Drago mi je da si se vratila. :D
  Jako dobro znam kako je teško uskladiti posao i blog, a u mome slučaju i obitelj te kućanske obveze. :) Piši kada možeš i osjetiš potrebu, mi te čekamo. :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hvala ti na razumijevanju :) nadam se da ću ovaj put nastaviti kao i prije, ali stvarno je nekad teško sve uskladiti - tebi svaka čast :)

   Delete
 4. Dobro nam došla natrag! :) Veselim se novim postovima. :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hvala draga :) i ja se veselim čitanju propuštenog :D

   Delete
 5. Dobrodošla natrag :D Jedva čekam nove postove ;)

  ReplyDelete

Thank you for your comment, visit me again soon! ❤