ZAFUL - Summer Dresses Wishlist

16 comments

Summer is coming! It has become pretty obvious that the temperatures keep rising and with them – our clothing choices continue to change into more relaxed and comfortable outfits. While searching for summer dresses I came across Zaful website and found that they have many gorgeous items to offer. I was searching for business appropriate summer attire and many of their dresses fit that description; but there are also many casual ones in their web offer. I've noticed that their collection is a bit more „trendy“ and unique when compared to regular clothing stores – such as H&M.

Ljeto nam se približava! Postalo je dosta očito da s porastom temperatura dolazi i potreba za novom, laganijom i lepršavom odjećom. Dok sam tražila ljetne haljine, pronašla sam i ovu stranicu koja nudi mnoštvo modela koje nisam viđala po drugim online dućanima, a za super cijene - Zaful. Prvenstveno me zanimala poslovna odjeća primjerena ljetu (to je vjerujte teško pronaći), a mnoge njihove haljine uklapaju se u tu ideju, no uz takve, nude i one neozbiljnije modele koji su super za odlaske na kave, na plažu, za izlaske. Primijetila sam da im je ponuda stvarno raznovrsna i nekako posebnija od one dućana u koje često idem (npr. H&M).


„Zaful was established with a clear vision: to provide the very latest in compelling designs for the fashionably hip along with providing exceptional value, quality, and superb customer service. We offer a select choice of clothing, shoes, accessories and more to deck out your wardrobe with style.“


As I said at the start of this post – I've decided to create a wishlist of dresses I would wear in the summer time so I hope you will enjoy my suggestions and perhaps find something that you would buy for yourself! These four dresses are the best options that I managed to find on their website - at least when it comes to my personal taste & clothing style.

Kao što sam rekla na početku, odlučila sam kreirati wishlistu - listu želja onih haljina koje bih sama nosila te se nadam da će vam se svidjeti moji prijedlozi i ideje, da ćete među njima pronaći nešto što je i po vašem ukusu! Ove četiri haljine najviše su mi se svidjele od sveg drugog ponuđenog na njihovoj web stranici, barem kad uzmem u obzir vlastiti ukus i stil u odijevanju.

1. Black Half Sleeve Dress 22.28 $

It's been said for quite some time now that every woman should have a small black dress in her wardrobe! Well I personally don't have one and I think it's time to change that this summer. This dress seems like it would fit perfectly on most body shapes and it's also not that expensive. I love the fact that it's sexy, but not too vulgar or trashy in any way. A perfect dress for evening cocktail parties. Check it out here!

Svi smo čuli za izjavu da bi svaka žena trebala u ormaru imati barem jednu malu crnu haljinu. Nažalost, osobno nemam niti jednu takvu, a stalno sam u potrazi za idealnom! Ova mi se jako svidjela i mislim da zadovoljava sve potrebe: nije prekratka, nije previše otvorena, a opet izgleda privlačno i nekako "sexy". Neću lagati, sviđa mi se i cijena i mislim da se isplati za ovakav standardni komad odjeće. Pogledajte je na ovom linku!2. Stripe Color Elastic Waist dress 19.85 $

This dress immediately caught my attention. It's quite colorful, but classy and sophisticated and I would wear it to work with a nice blazer over top of it. It looks comfortable and perfectly fits my usual fashion style. It's great that it comes with a necklace so you won't have to worry about accessories while wearing it! Click here to see it on the Zaful website!

Ova haljina mi je odmah zaokupila pažnju - predivnih je boja, šarena, a opet nije pretjerana i klasičnog je, sofisticiranog kroja. Mislim da je skroz pristojna za sve prigode i nosila bih ju i na posao sa nekim sakoićem preko. Izgleda jako udobno i lepršavo pa mislim da je idealna za moj dosadašnji ukus; a i vjerujem da bi bila ugodna za nošenje ljeti. Super je što dolazi s ogrlicom pa se ne moramo brinuti oko nakita! Ovdje ju možete pogledati - klik!3. Ruffle Tie-Up Short Sleeve Dress 22.17 $

I think that this is one of the prettiest dresses on the whole Zaful website. It may seem a bit vintage or granny like to some of you, but I personally adore it. To me, it looks like something royal family would wear on important occasions. I love the small bow and the navy color choices. It comes in two versions: white and green, but I personally like the white one better. Click here to see it online!

Mislim da je ovo jedna od najljepših haljina na cijelom Zaful siteu. Možda se nekima bude činila previše starinska ili bapska čak, kako se to kod kaže, ali meni je baš divna i preslatka. Izgleda kao nešto što bi nosile princeze iz kraljevskih obitelji na važnim događanjima. Svakako mi se sviđa i odabir boja, bijela i plava uvijek super pašu jedna uz drugu i odmah podsjećaju na ljeto. Dolazi u dvije boje, meni je osobno bijela ljepša, ali i zelena je posebna :) Pogledajte je ovdje!4. Ruffle Backless Solid Color Dress 13.80 $

This particular dress caught my attention because of the lovely back-part which is cut out and looks incredibly interesting and attractive. I know it would only suit those with no back fat and it takes real courage to wear this sort of outfit but, to me, it looks amazing! The color is screaming summer and I can already see it paired up with Essie's nail polish in the shade Cute as a button. Check it out here!

Ova haljina mi se najviše svidjela radi predivnog izreza na leđima koju ju čini posebno zanimljivom i privlačnom. Znam da bi pristajala dobro samo onima koji imaju savršeno isklesana leđa te da ne dopušta ikakve nedostatke na tom području, ali mi je svejedno bila previše posebna da bih ju ignorirala na ovoj listi! Boja je predivna, vrišti ljeto i mislim da bi super pasala uz Essie lak u nijansi Cute as a button. Online verziju proizvoda možete vidjeti ovdje!One of the most important things to emphasize is that Zaful offers FREE SHIPPING WORLDWIDE which makes it even more attractive to customers from distant countries such as mine is. The prices are excellent, beyond affordable and here you can take a look at all of the products that they have to offer - click!

Ono što je najvažnije za istaknuti - Zaful stranica nudi BESPLATNU DOSTAVU DILJEM SVIJETA i to ju čini još zanimljivijom nama koji smo nažalost daleko od svega! Cijene su odlične, a ovdje možete pogledati cijelu ponudu odjeće i drugih haljinica - klik!


Hope you enjoyed the post!post signature
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

16 comments:

 1. Obozavam ovakve krojeve haljinica, posebno mi se svida crna. :D

  ReplyDelete
 2. definitvno mi je najljepša crna, baš kao što si rekla - ne otkriva previše toga, a opet nekako lijepo sjeda na tijelo i ne izgleda bapski.. dobro je kod takve haljine što ju uvijek možeš nositi uz drugačiji nakit, cipele ili torbu, i može izgledati kao neka druga haljina svaki put :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Da tako i meni je ona najljepsa, a i ova prugasta mi je fora :D istina, imas jednu haljinu za sve prilike :)

   Delete
 3. Prva i zadnja haljinica su predivne! Ne znam koja mi je ljepša :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. A da vidis tek ostali izbor na stranici...da padnes u nesvijest :D

   Delete
 4. Crna i crvena haljinica su mi favoriti i rado bi ih nosila za neku prigodu, pogotovo crvenu :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Vidim da je crna definitivno pobjednik dana :D

   Delete
 5. Zelena sa bež mašnicom je po mom guštu,ali sve su mi zgodne i nosive (a da nisu prekratke :D )

  ReplyDelete
  Replies
  1. Da, to sam i sama gledala, sve krace od tog mi je kao tunika vec, ne bi nosila bez tajica ispod :D

   Delete
 6. Prva mi je prekrasna, sviđa mi se neobično rezan izrez :) Nisam dosad čula za Zaful, idem u skitnju :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Dap super je :) nadam se da ces naci nesto za sebe :D

   Delete
 7. predivne su haljinice...taman za mene nisku hehehe :D

  ReplyDelete
 8. Ova druga obara sa nogu premedena je i baš ide uz tebe :)

  ReplyDelete
 9. Slatke su haljine,posebno mi se sviđa crna :D

  ReplyDelete

Thank you for your comment, visit me again soon! ❤