RENT-A-FASHION @ Silver Club

1 comment

S obzirom da nisam bila u mogućnosti prisustvovati ovom eventu, mislila sam da bi bilo dobro svejedno ga podijeliti ovdje s čitateljima, tako da sljedeći tekst, kao PR objavu, prenosim u cijelosti:

"Ljubav prema modnim dodacima spojila je jučer u Silver Clubu vodeće hrvatske fashion i beauty blogerice i modne novinarke.

Na neformalnom druženju djevojke su razgovarale o proljetnim trendovima i razgledale novu ponudu modnih dodataka, ali i razmijenile svoja mišljenja u pogledu razvoja hrvatske mode. Uzevši u obzir spomenute teme razgovora, nisu mogle izabrati bolje mjesto od Silver Cluba, noviteta na hrvatskoj modnoj sceni.Ukoliko već niste čuli za Silver Club, vrijedi reći kako ovaj neobični klub nudi klijenticama modne dodatke različitih stilova na posudbu, a sve što trebate učiniti jest postati Silver Club članica. Raznovrsni nakit sigurno će zadovoljiti različite ukuse, a istovremeno ostati cjenovno prihvatljivi većini fashionistica.

“Drago mi je da se ovo modno druženje održalo upravo u Silver Clubu. Upravo su ovakvi i slični susreti način na koji ja vidim Silver Club – ne samo kao mjesto posudbe modnih dodataka, već i razmjene iskustava, mišljenja, savjeta.” – izjavila je vlasnica Silver Cluba Dora Fanjek."

Kao šećer na kraju vrijedi istaknuti kako će se Silver Club uskoro obogatiti ponudom u kojoj će se naći i nakit dizajnerice i vlasnice Dore Fanjek i njezine suradnice, dizajnerice Sanje Majstrović."

Vidim da su se djevojke super zabavljale i da dobre hrane nije nedostajalo :) nadam se nekim budućim druženjima, a Silver Club-u želim svu sreću u poslovanju!
post signature
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

1 comment:

  1. oooodlična ideja, kad si u strci dođeš na mjesto i posudiš si accessorize koji ti trebaju :D
    voljela bih kad bih imala jedan u susjedstvu, često stvarčice kupljene za neku prigodu samo skupljaju prašinu doma ;)

    ReplyDelete

Thank you for your comment, visit me again soon! ❤