Winterlicious new in: clothes, makeup & accesoires!

75 comments

I haven't planned a new in post but since it recently occurred to me that I have been getting and/or buying lots of items lately, showing you guys some of them seemed like a proper choice. For some reason, new in posts are often the most visited ones at my blog so I'm really hoping you will like this one as well because I'm personally quite fond of all the items I received or bought and this time I feel like I only purchased things that I absolutely like or have on my wishlist for some time now. So let's start shall we?!
The first items on the list are these gorgeous pastel sweaters which are all very comfortable and cozy! I decided to skip my crazy Christmas purchases this year and avoid reindeers and snowmans on my shirts because I usually don't have anything to pair them with + I wanted a pair of "serious", normal looking sweaters that I could wear everyday, everywhere. They were ~18$ each (100kn) - the bottom two are H&M and the fluffy pink one is from Terranova.
 

Nisam planirala pisanje new in posta, ali s obzirom da sam dosta kupovala u zadnje vrijeme, a i zalomilo se lijepih poklona i suradnji, odlučila sam ipak napraviti post dok još stignem i dok ne zaboravim na cijene, a i znam da su vam new in postovi najdraži za čitanje, barem sudeći po posjećenosti na blogu
Prve stvari koje sam kupila i koje vjerujem da ću puno nositi su ove majice tj. puloveri koje sam našla snižene od 30-50% u H&M-u i Terranovi. Sviđa mi se što su pastelnih boja i jednostavnog kroja te ih mogu nositi u svakoj prilici. Inače u Božićno vrijeme poludim i kupim hrpu majica sa sobovima i drvcima i snjegovićima, no sad sam odlučila stati na loptu i uzeti ono što ću nositi i nakon 1.1. Svi su koštali po 100kn, prva dva su iz H&M-a, a ovaj čupavi ružičasti je iz Terranove i njega mi je kupila mama. Na Instagram slikama možete vidjeti kako izgledaju na meni. Inače ovaj bijeli je S veličine, ali je takav "oversized" kroj i nije mi prevelik nego je baš takav model i sviđa mi se jako radi toga :)
 
 
Top - H&M, bottom Terranova sweater - Instagram pictures

After that I decided to get some items from Accesorize because they had a crazy discount - 50% off everything! I immediately ran there to get my long wanted beige pink classic bag and also grabbed some nice jewelry because it was really cheap (5-6$ a piece). The bag was actually "sponsored" by my dad so I made a deal with him that it would be my Christmas present and that he won't buy anything else for me this year. The bag was ~25$ on a discount (160kn) while it was really expensive before and I never would have bought it probably. Also, pay attention to the star necklace - Big Bang Theory anyone? ;)

Nakon toga sam se zaputila u Accesorize jer su imali ludi popust od 50% na cijeli asortiman i rekla sam si da ako sad ne kupim ovu ružičastu torbu neću nikad (vjerujem da znate taj osjećaj). Srećom tata je uskočio i ponudio se da mi je on kupi umjesto Božićnog poklona pa smo se dogovorili da tako bude i eto ja sam stvarno zadovoljna, torba je jako praktična i prelijepo izgleda uživo. Uzela sam i par komada nakita, na sve ove cijene je još išao popust tako da me svaki komad izašao oko 20-30kn, što je za njih super cijena. Znam da neki smatraju da se isti ovaj nakit može naći i jeftinije na Ebayu (što je istina) no nikako se ne radi o istoj kvaliteti, naime ja sam alergična na nikal i zato mi jedino pašu ovi modeli koje prodaju u Accesorizeu :/
Ogrlica sa zvjezdicom me odmah asocirala na onu kakvu je Bernadette dobila od Howarda u Big Bang Theoryu, sigurna sam da će fanovi znati o čemu pričam - još samo da moju netko povede u svemir :)


A new in would be boring without some makeup so I definitely have to mention some of the items I got in the last few weeks! There was again a crazy discount at Kozmo stores (Croatian drugstores) - all decorative cosmetics was discounted at 55% so I chose some real beauties - the new Bourjois Volume 1 Second Ultra Black mascara, Liner Clubbing eyeliner and two of their lipsticks - Rouge Edition in 04 Rose Tweed (perfect nude) and Velvet Matte in Frambourjoise! I also purchased one more Maybelline's Baby Lips and this time it was Pink Punch. My dear friend Tanja recently came back from the USA and brought me Anastasia's Dipbrow Pomade from Sephora (it's much cheaper there - only cost me 18$) and also a precious gift - Body Shop body butter (Mountain Rose) which I'm in love with from day one. Thank you Tanja ♥ 
 
New in bi bio dosadan za sve šminkoljupce da nema barem malo kozmetike u njemu pa naravno nisam zapustila ni taj dio (nije kao da imam previše toga već). Opet sam naletjela na ludi popust u Kozmo drogerijama (sveukupno do 55% sa kuponom s Interneta) - hvala Mell ♥ i tako kupila par stvari koje sam dugo željela - Bourjois štand je prvi nastradao jer su mi oni najdraži drogerijski brend i tako sam uzela Rouge Edition ruž u nijansi 04 Rose Tweed (savršena nude) te Velvet Matte u nijansi Frambourjoise. Osim toga, počastila sam se i Volume 1 Second Ultra Black maskarom na preporuku drage Meteobeauty, a odlučila sam probati i njihov Liner Clubbing tuš - četkica mi se odmah svidjela.
Draga prijateljica Tanja se vratila iz Amerike nedavno i donijela mi iz Sephore dugo željeni Anastasia Dipbrow Pomade u nijansi Medium brown kojeg sam platila "samo" 18$ dok je na netu puno skuplji; a kao poklon mi je donijela i nešto sasvim posebno - Body Shop maslac za tijelo s mirisom ruže kojeg volim od prvog trenutka. Hvala ti Tanja


Wet n Wild Croatia seriously surprised me with the amount of goodies they decided to send me and I received a whole box full of makeup - but the items I picked here are my favorites: Megalast nail polish (I red a good book), Megaslicks Balm Stain (you should try these - the closest dupes to Revlon's Lip Butters I found so far), Sugarplum Fairy and Cherry Frost lipsticks and some gorgeous festive holiday glitter!
 
Wet n Wild Croatia su me stvarno iznenadili količinom stvari koje su poslali za darivanje i recenziju, a najviše mi se dopalo ovo na slici - Megalast lak za nokte u nijansi I red a good book, Megaslicks Balm Stain koji je odličan, kremast i pigmentiran i preporučam svima koji vole Revlon Lip Buttere te ruževe Sugarplum Fairy i Cherry Frost koji su im valjda najljepši iz cijele zimske kolekcije. Također sam dobila i vrlo zgodan blagdanski šljokasti glitter kojeg ću puno koristiti u narednim danima!

 
 
And for the end I left some of the crazier items on this list - but I just had to have them as soon as I saw them and especially when I noticed that the prices were reasonable - Unicorn earphones which are real nice in quality and not just in cuteness and an Iphone mask shaped like a reindeer (Rudolph) which I love and it instantly reminds me of Christmas when I look at it. I know it may seem silly to some of you but I'm a real sucker for holidays and the festive spirit is strong in me every year! The earphones were discounted 50% in Accesorize (they cost me 10$) and the mask I purchased in H&M for 6-7$.
 
Za kraj sam ostavila pomalo blesave stvari koje sam uzela iz čiste želje za nečim slatkim i zato što padam na ovakve gluposti, posebno kad su ok cijene - slušalice jednoroge sam kupila u Accesorizeu na popustu za 50kn i priznajem da su puno bolje kvalitete nego sam očekivala pa ih preporučam svima kojima trebaju, a Rudolph - sob masku za mobitel sam uzela u H&M-u za 30-39kn ne sjećam se točno cijene. Jako je zgodna i podsjeća me na blagdane i Božić i sve to skupa, a ja sam stvarno jako uhvaćena u cijelu tu atmosferu pa me uvijek privuku ovakve blesavoće.




That would be all from me for today!
 
What have you been purchasing recently?
 
What is on your Christmas wishlist this year? 
 
 

Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

75 comments:

  1. Sve mi se dopada,sve je po mom ukusu i čak moje boje :) Dzemperak ovaj čupavi mi je predivan želim ga :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bas mi je drago cuti Tijana :) ako imate Terranovu odi po njega, jako je mekan i udoban, a ima ga i u crnoj i bijeloj boji :)

      Delete
  2. Dip brow će ti promeniti brow game zauvek :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oo da vec ga mijenja, ne znam kako sam prije mogla bez njega, kao da imam presađene obrve! :)

      Delete
  3. I love your blog! The layout and of course the actual blog! It's so pink and girly, win win!x

    Jasmine || blogsallbeautyy.blogspot.co.uk

    ReplyDelete
  4. Izuzetno lijep' new in :) Ne znam što mi bolje.. Torba je stvarno predivna, definitivno po mom guštu :) A slušalice sam uvijek gledala u Accessorize-u jer su preslatke i mislila si kako vjerojatno nisu nimalo kvalitetne, ali eto, drago mi je čuti da ipak nisu samo lijepi asesoar, nego da i služe svojoj svrsi ;).

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala :) pa da i ja sam mislila da su bezveze, ali iskreno bolji mi je zvuk na njima nego na originalnima od iphonea tako da cu uzeti jos koje kad ce biti snizenja opet. :)

      Delete
  5. Divno si se ponovila. Najvise mi se dopadaju stvarcice iz Accesorizea. Tasna je divna, kao i nakit, a ove slusalice su skroz medene. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Drago mi je da ti se svidjelo sve :) mislim da je torbica definitivno pobjednik dana hehe :)

      Delete
  6. Čupavi pulover i Rudolf maska <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mislim da je i meni to nekako najdraze :D

      Delete
  7. Hej, možeš mi reći koliko si platila torbu? Preslatka je. Zapravo, sve je preslatko.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala :) torba je na snizenju bila 160kn, a inace je duplo skuplja :D

      Delete
  8. Winterlicious - koji dobar pridjev :D
    Najviše mi sviđaju torb(ic)a i dip brow :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha da, nisam sigurna da li je sluzbeno priznat uopce, ali slatko mi zvucalo :D

      Delete
  9. Meni se sve sviđa, ne znam što da izdvojim. Torba i džemperi su mi najslađi od svegaa :) Divno si se ponovila. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, istina, to je i najkorisnije od svega :) drago mi je da ti se svidja :)!

      Delete
  10. Baš kao što si mi nedavno napisala u jednom komentaru na mom blogu- imamo jako sličan ukus! Sviđa mi se apsolutno sve što su kupila i totalno je u mom stilu- :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eto vidis da sam u pravu bila hehe :) nadam se da ces i ti nesto od ovog onda nabaviti uskoro, ako nista mozda sam ti dala ideju sto traziti sad za blagdane :P!

      Delete
  11. Sviđaju mi se ovi džemperi,baš su slatki :) ma i sve ostalo ;). A za slušalice ću ti opet samo reć:It's so fluffy :D mislim da se zna na šta mislim :D
    A ja za svoj mobitel ne mogu naći nikakvu ovakvu slatku masku da ga dodatno zaštiti,a i da ga malo uljepša (ipak će još malo pa 4 godine) :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala Karolina! Haha znam da da :D bas istina, slatke su :D ne znam koji mobitel imas, ali inace na Ebayu uzimam maske i super su mi :) nisu ni skupe :)

      Delete
    2. Gledala sam i na ebay-u,ali nema :'( Imam LG Cookie,morat ću opet pogledat :)

      Delete
  12. Prekrasno!
    Jučer sam bila u Accesorizeu ali trgovina je bila tako pretrpana da ništa nisam uspjela ni vidjeti.
    Džemperi su mi posebno dragi! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Vjerujem ti, ja sam cim sam cula da dolazi popust otisla ranije ujutro, tj. oko 9 (al to je rano za shoppingoholicare prosjecne xD) i ugrabila zadnju torbu. Sat vremena nakon toga ducan je bio pretrpan i sve je bilo razbacano tako da mi je drago da sam "uranila" :) probaj opet otici kad se malo smire strasti, popust je do kraja godine aktualan ;)

      Delete
  13. Kod nas se zatvara Accessorize, a meni je ova torba genijalna :( I džemperi također, moram u Terranovu po taj fluffy, nisam ušla sto godina :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ajme bas steta :/ to je super ducan, imaju mi najbolje torbe od svih tog cjenovnog ranga, a jos kad ih snize onda se bas isplate. Odi, Terranova je bas dobila preslatkih bozicnih dzempera i svega takvoga, a i jako su pojeftinili :D

      Delete
  14. Predivni noviteti!! Preslatki mi je ovaj Rudolf phone case!! Definitivno moram posjetiti Terranovu, nisam bila već dugo, a imaju predobrih stvari! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvaalaa :) imaju stvarno da, a i snizenje sad traje jos! :)

      Delete
  15. Preedivan new in :D
    Posebno mi se dopada roza vestica i torbica, a i odlično ti stoje. Obožavam tu nijansu. ;)

    Što se nakita tiče, slažem se potpuno, kvaliteta ovdje i na ebayu u većini slučajeva nije ista, a za neke "klasičnije" komade koje ćeš nositi više od par puta se svakako isplati dat koju kunu više.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti :* i meni je sve vise draga ta boja. Da, ebay je svakako dostupniji, no nazalost posto imam osjetljivu kozu dobijem osip, a i nekako mi taj njihov nakit ruzno pocrni vrlo brzo. Accesorize se vrlo vjerojatno isto proizvodi u Kini, ali je malo skuplja proizvodnja pa je i bolji materijal u pitanju :)

      Delete
  16. Jooooj ma sve bi ti uzela :D Ovi puloveri su divni :) Ja ih ove godine slabo nosim jer je trbuh poprilično narastao tako da ne stanem u skoro ništa :D Slušalice su mi vrh <3 A kozmetika je divna, baš me zanima kakva će ti biti ova Bourjois maskara jer ja imam onu obično varijantu i jako je volim i htjela bi uzet i ovu pa se nadam recenziji :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dodjiii i uzmi hehe :)! tebi bi sve to slatko stajalo bez obzira na trbuh, ima i velikih velicina :) posebno ovaj fluffasti hehe :) e probala sam danas maskaru prvi put i ne mogu vjerovati kakav volumen daje, inace imam duge trepavice, s ovim su bas ogromne, jako crne i dugacke - sviđa mi se :D recenzija ce doci uskoro jer planiram pisati svaki dan od Bozica jedan kratki post o Bourjois proizvodima pa ce i ona na red ;)

      Delete
  17. Fluffy dzemper, torba, slusalice i maska za mobilni su mi favoriti <3
    Bas me zanima koliki ce popust biti u Accerorize kod nas, jer se nesto ne secam da je ikada u ovo vreme bio 50%... Ali u petak idem u veliki shopping sa mamom, pa se i ja nadam lepim praznicnim snizenjima:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pa lijepo, sigurno cete naci hrpu toga, sad je stvarno barem kod nas, sve snizeno i nema ducana da barem 30% nije spustio cijene :) nadam se da ces naci nesto i u Accesorizeu, i veselim se new in postu - predosjecam da dolazi! ;)

      Delete
  18. Jel te ovaj čupavi džemper ne grebe? Mene od takvih uvijek koža svrbi :/ Super su mi sve tvoje stvarčice, sviđa mi se model torbe, meni treba podhitno neka torba koja je jednobojna jer doma imam sve neke lude printove i uzorke pa na kraju nemam s čim spariti...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Znam da se po slikama ne kuzi materijal, ali ne grebe jer nije od one vune kakvom ga zamisljas (to i mene grebe) nego je mekan skroz, znas onaj materijal od kojeg su fluffy carape (one koje svi oblacimo preko normalnih carapa kad je hladno) - e takav je! Kao plišani medo :) tako da ne samo da ne grebe; meksi je od svih drugih koje imam :D :D

      E da, jednobojna torba je stvarno "must have" i ja sam prije kupovala razne sarolike a onda nemam sto s cim spariti, sto sam starija sve dosadnije boje biram hehe :)

      Delete
  19. Ove slusalice su preslatke i predivne, ali ja sam cjepidlaka sto se tice tehnologije, uvijek uzimam ono sto provjereno znam da je dobro, nisam ih u biti ni skuzila niksd u accesorizu. Ali i dalje su preslatke i predivne :)
    Ja sam vrlo ponosna sto sam konacno uzela revlonov colorstay, bas sam ga htjela probat i zasad mi se sviđa. Morat cu i ovo glitterasto sjenilo od wet n wild provjerit u dmu, odlicno ce doci sada za bozic, u zadnje vrijeme nekako izbjegavam nas dm doma jer je mali i zivci mi iskoce kad vidim guzvu unutra, a pogotovo one klinke koje se besramno guraju kod polica kozmetike i redovito opkole neki brand gdje sam htjela nesto vidjeti, mogla bi cijeli esej napisat o njima i koliko ih ne podnosim

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ako ces ikad imati takav dan da zelis nesto drugacije, toplo preporucam :) imam lose iskustvo sa slusalicama opcenito i jedino su mi dobre bile ove koje su dosle uz iphone, ali evo, nisu lose ni ove ;)
      Ovaj glitter od wet n wilda ti je bas cisti glitter, znaci sljokice u prahu, nije sjenilo pa ne bi htjela da se razocaras - no dobro dođe povrh nekog sjenila, posebno ako je kremasto pa se lijepo zalijepi za njega :)
      Haha vjeruj ni ja u dm ne idem vec dugo radi toga; zao mi je da je takvo stanje tamo s testerima i svime, ali dok ne poprave samo sam Mulleru vjerna (i Kozmu kad su ovakve akcije) :D

      Delete
    2. A pa ako je bas glitter jos bolje, tako mi nesto i treba :)
      Nego znas sto sam se sjetila, znas li neki sprej za kosu sa glitterom, neki dan sam u zg vidjela neku klinku, imala je neku frizuricu i bila joj je kosa naspricana sa necime sto se tako lijepo sjajilo pa sam sad i ja u potrazi za necim takvim :D
      Bilo je prije u kozmu, ja sam uzela jedno ljeto neki u crnoj bocici, ne sjecam se branda, ali nije mi bio dobar, to se skoro pa nista nije vidjelo na kosi

      Delete
    3. Nazalost stvarno ne znam :/ tog obicno bude bas po DM-u onako po random policama uoci nove godine. Ako ne nadjes, mozes komotno staviti i pudera za tijelo koji u sebi sadrzi sljokice, samo pazi da ga dobro rastreses da ne ostane tragova po kosi, ja sam jednom eksperimentirala s tim i bas se lijepo svjetlucalo :D

      Delete
  20. Wow super ti stoje puloveri :D new in šminke je više nego uspješan ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti :)! jest, mozda sam i pretjerala, al ajde bio je mega popust i Bozic dolazi pa eto xD excuses...

      Delete
  21. Sve mi je prelijepo! Drago mi je da si ulovila 04 ruž i da je to - to što si tražila. Torba i slušalice mi se posebno sviđaju, a džemperi su posebna priča!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ajme savrsen je, kako sam glupa bila kad sam mislila da ga imam! :) drago mi je da vam se svima sviđa torba, mislila sam da ce drugima djelovati mozda malo djetinjasto u toj boji, ali iznenadjujuce je nosiva i pase na sve skoro :D

      Delete
  22. A jojjj ta torba i ti dzemperi su preslatki, posebno taj fluffy! :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bas mi je drago da ti se svidjaju, znam da imamo slican stil i da volis takve stvari hehe :)

      Delete
  23. SVE je super *:* ne znam kuda bih prvo gledala :D Torba <3 puloveri, nakit <3 ma sve je super, odličan šoping :D i pokloni :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Joj bas mi je drago da se nekom svidja moj odabir :)! Tako se tjesim da nisam uludo potrosila novce hehe iako je stvarno dosta od tog bilo u obliku poklona :D

      Delete
  24. Crveni nosek na Rudolf maski me okinuo! I slušalice. Definitivno padam na takve stvari!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aww :) odi po njega, bas uljepsa svaki dan kad ga pogledas i on tako blesav :D

      Delete
  25. Puloveri su odlični, bijeli mi se posebno sviđa :D Nedavno sam nabavila Dipbrow pomade i jako je volim, obrve su kao netaknute i nakon cijelog dana :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, to je ono sto me najvise fasciniralo, jako se dobro drzi i nema teorije da ju skines osim sa skidacem sminke; druge olovke mi se znaju obrisati, ali ovo je postojano skroz :D

      Delete
  26. Ljubi tebe tvoja Meteo Beauty :D :***
    Sve mi je tako 'ti' a pinky dzemperi pogotovo! Od nakita su mi najsladji prstencic leptir i oglrica zvjezdica. Slusalice su awwwww inducing i stvarno se nadam da ce ti maskara odgovarati kao i ostatak Bourjois slatkisa koje si nabavila jer nam je Bourjois objema najdrazi drogerijski brend! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha! Nisam znala da li da napisem Selma ili to pa eto :D jesu puloveri su bas u mom stilu :) maskara mi se na prvu jako sviđa, daje puno jaci volumen od ostatka Volume Glamour kolekcije; a i lako se skida s ociju sto je ogromna prednost <3

      Delete
  27. Zanimljiv new in. Pun slatkih stvari. :3

    ReplyDelete
  28. Jao sve je tako preslatko, i džemperčići i ove slušalice :)

    ReplyDelete
  29. Sve mi se sviđa xD. Maska za telefon mi je hit, u novogodišnjem duhu je. Ovi čupavi džemperi su fantastični, ja ih imam u svetlo plavoj i crnoj ali bih baš volela da je imalo i u rozoj da se kupi kod mene.
    I ne mogu da zaboravim prsten i torbu. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Joj svijetlo plavi su sigurno krasni isto :) makar su mi i crni posebni, daju nekakvu eleganciju svemu tome :) drago mi je da ti se sve svidjelo :D

      Delete
  30. Super si se ponovila, se mi se svidja.Torba je preslatka...:-)

    ReplyDelete
  31. sve je lijepo, ali meni je favorit posta definitivno TBS :) obožavam ruže, pa eto :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ee bas mi je drago da je i njega netko primijetio :) i ja volim ruze kao i ti, to vec znas sigurno, pa eto, stvarno divan proizvod :)

      Delete
  32. odlican new in, najvise mi se svidja torba, koja je preslatka (zbog boje), onda maska za mob, i slusalice, pa preslatko =D
    <3
    http://watupkizzerandb.blogspot.com/

    ReplyDelete
  33. Džemperi su predobri, želim ih sve :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da bas mi je drago da sam ih kupila :)

      Delete
  34. Slušalice su genijalne!! Kao okorjeli roker (pomalo metalac) obožavam jednoroge! Hahaha :D Al ozbiljno, obožavam ih i presuper izgledaju <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nema veze koji tip glazbe slusas, jednorozi su uvijek dobrodosli haha :D

      Delete
  35. ajme majko koje lijepe stvari :D
    prefora mi je sve :D slušalice, maska za mobitel, torba, šminka, ovaj veliki džemper :D super super :D
    lijepo si se ponovila :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, kao stedim i ne kupujem i onda odem i kupim sve xD tako to ide sa mnom :D drago mi je da ti je sve lijepo; kad dodjes tu ces vidjet i uzivo sve :)

      Delete
  36. Super new in, torba i fluffy pink džemper zasjenili su sve ostalo :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha primjecujem da su svi njih odabrali kao najljepse :D!

      Delete

Thank you for your comment, visit me again soon! ❤