October new in - L'oreal, Vichy, Sleek & more!

47 comments

Hello everybody!



I've been planning a new in post for a while but it somehow took me more than expected with my Moira makeup video and everything. If you still haven't seen it, I would very much like you to do so because I've worked so hard on it :3
Anyway, this is a new in so I guess you're not into reading, more into looking at stuff so let's start shall we? :)

P.S. the pictures are a bit blurry because the weather was horrible that day so I couldn't get them to be light enough and because I adjusted the iso, pictures ended up a bit blurry...oh well...

 



Već neko vrijeme planiram pisati new in post, ali nikako da stignem s obzirom na snimanje i editiranje zadnjeg videa, no sada kada je taj stres prošao mogu se posvetiti i pisanju :) Ako još niste pogledali video, požurite na moj YouTube kanal jer vas čeka prava poslastica ;)

Pretpostavljam da u ovakvim postovima nije bitan tekst nego slike pa savjetujem da nastavite scrollati dalje ako vas zanima što sam to kupila i dobila u prošlom mjesecu. :)

P.S. slike su malo mutnije nego inače jer je vrijeme bilo dosta loše, oblačno itd. pa sam podešavala neke funkcije na kameri radi kojih je i drugačija brzina slikanja, no u svakom slučaju, vidi se sve pa eto to je važno :D





The first items that we have here are goodies from October's Look Fantastic beauty box. If you don't know what that is - it basically means that you place your order at 15 pounds at their site and then they surprise you with a box full of cosmetic products (a bit larger than normal samples). I was pleasantly surprised by this box and I'll get one more in December because I'm hoping for some Christmasy stuff :)! I will also review this box separately so you will know my opinions about each of the products, probably by the end of the week ;) the brands were Korres, L'oreal, KMS California, Thisworks and so on...


Prvo želim predstaviti sadržaj Look Fantastic kutije za listopad, ukoliko ne znate o čemu se radi, stvar je u tome da naručite kutiju po cijeni od 160kn, ne znate što ćete dobiti i onda vas iznenade sa raznim minijaturnim proizvodima čija vrijednost navodno doseže i do 700kn. Sad koliko je to istina, ne znam, baš i ne bih rekla po ovom dobivenom, ali u svakom slučaju zgodna stvar za isprobati :) Iduću naručujem za prosinac jer se nadam nekakvim Božićnim specijalitetima, a ovu listopadsku ću posebno recenzirati krajem tjedna! Neki od brendova su bili L'oreal, Korres, KMS California, Thisworks i tako dalje...
Kutiju za studeni već možete naručiti pa požurite dok se nije rasprodala ;)





Next I ordered a pair of circle lenses because I didn't have blue ones and I wanted the best brand I could get so I opted for the EOS fairy blue version. Their lenses are top quality and you can wear them all day like you would your normal contacts. I ordered them at PinkyParadise website which I suggest if you're looking for Asian skincare or makeup! Their shipping time is a bit slow, but they always make it up by sending cute gifts - such as these elephant lens cases!

Zatim sam naručila par plavih kontaktnih leća jer takve još nemam, a trebat će mi za razne tutoriale. Nakon dugo mozganja, odlučila sam se za jednu od kvalitetnijih varijanti, a to je marka EOS, Fairy Blue verzija. Njihove leće su jako ugodne, udobne, oči ne suze niti ih osjetite u očima, a možete ih dobiti i u svim dioptrijama što je meni osobno važno. Naručila sam ih na PinkyParadise stranici koja nudi šaren izbor kako leća, tako i kozmetičkih proizvoda azijskog porijekla pa preporučam ako tražite kakvu BB kremu ili nešto od Etude Housea :) P.S: treba im malo duže da stignu, ali zato uvijek dobijem na poklon neku od ovih slatkih kutijica, ovaj put sam dobila zelene sloniće <3 - na slici vidite kako leće izgledaju u očima.





One of my favorite items in this post would have to be the Sleek stuff that I ordered a while ago, only because they're all so pretty and I can't wait to use them in my upcoming videos :)! Here you can see iDivine palette in ACID, Mystic lipstick and Pomegranate blush (so gorgeous!)

Jedne od najdražih stvari u ovom postu su ove divote od Sleeka, naručila sam još jednu paletu, ovaj put iDivine (verzija ACID) jer mi trebaju jače boje za potrebe snimanja videa, zatim ljubičasti Mystic ruž i prekrasno jesensko rumenilo u nijansi Pomegranate. Iznenadilo me koliko je minijaturno samo rumenilo, ali sigurno ću ga dugo imati jer sporo trošim ovakve proizvode. :)




Next we have a very autumnal lipcolor that I already reviewed here and it's Lime Crime's Velvetine in Wicked! Such a nice shade for this weather and even if you're not into dark shades, this one will probably catch your attention ;) I ordered this beauty at Ebay this time, but I highly suggest Cocktail Cosmetics site because of their perfect customer service and a very fast and neat shipments!

Sljedeći na redu je ovaj jesenski ljepotan kojeg sam nedavno recenzirala ovdje, naravno govorim o Lime Crime Velvetine mat sjajilu koje me oduševilo kako kvalitetom tako i samom nijansom koja je, kao što možete vidjeti na slikama u postu, posebna i elegantna. Ovaj put sam ga naručila na Ebayu, ali inače toplo preporučam Cocktail Cosmetics stranicu koja pruža ugodno iskustvo kupovine i brzu i jeftinu dostavu.





One of the smartest decisions while buying stuff was to get these two - L'oreal Mythic Oil Seve Protectrice heat protection cream and Vichy's Nutrilogie 1 day cream. I've been in a need of a good heat protector for more than a year now and I think that this product will finally satisfy those needs. Vichy is one of the rare brands that make my skin happy and so far I'm extremely pleased with this moisturizer. It's hydrating, but also gentle on the skin and makes a good pair with my night time Aqualia Thermal. My skin has been extremely dry lately so I'm happy Nutrilogie came in time <3

Jedna od najpametnijih odluka u ovom postu bila je kupnja L'oreal Mythic Oil kreme za zaštitu od topline te Vichy dnevne kreme iz linije Nutrilogie 1. Krema za zaštitu od topline je nešto što mi već jako dugo treba i u zadnje vrijeme primjećujem kako mi se vrhovi oštećuju prilikom kovrčanja kose stoga sam se odlučila na ovaj relativno nov proizvod u nadi da će biti ok. Vichy je jedan od rijetkih brendova koje moja koža obožava, Aqualia Thermal je najbolja krema koju sam probala pa sam se ovaj put radi izrazito pozitivnih recenzija odlučila za Nutrilogie, bogatu verziju namijenjenoj suhoj i dehidriranoj koži (kakva je moja postala). Trenutno mi jako pomaže, ali recenzija će doći nakon malo dužeg korištenja da ne uranim s dojmovima :)





And for the end I'm saving a pair of true helpers which every lady should have in her makeup bag, in my opinion at least, a brow pencil - this time by Bourjois (Sourcil in brunette 08) and a concealer - Maybelline Fit me (115 Fair). I'm so so happy with these two, been using them every day, and these will definitely be a repurchase! Maybelline's concealer does its job quite well and Bourjois pencil is great because it matches my brow color perfectly, doesn't have any weird yellow undertones and because of the wax formula it makes the brows look natural and sort of holds them together in one place all day.

Za kraj čuvam dva prava pomoćnika koja bi se trebala naći u svakoj kozmetičkoj torbici - olovku za obrve (Bourjois Sourcil) i korektor sa super aplikatorom (MNY Fit me). Oduševljena sam s oba proizvoda, koristim ih stvarno svakodnevno i kupujem ih opet čim potrošim! Bourjois olovka je savršene boje za moje čudnovate sivkaste obrve, predivna smeđa nijansa i još mi se sviđa što zbog formule sa voskom drži moje obrve urednima i nekako izgledaju bolje nego inače. Maybelline korektor je savršenstvo u malom, jako dobro prekriva, boja je dosta svijetla za moju put što je super i ne uvlači se u borice kao neki drugi.







And in the end something that wasn't purchased by me, but was a lovely gift from my dear parents - a gorgeous rose gold watch by Esprit. They surprised me with this gift because of my graduation and I think this will be one of those items I'll remember forever and probably wear for a lot of years to come <3


Zadnja stvar na ovom popisu jest Esprit sat bakreno-zlatne boje kojeg sam dugo željela i s kojim su me moji iznenadili prilikom diplomiranja :) ovo je jedan od najljepših poklona koje sam ikad dobila i sigurno ću ga se uvijek rado sjećati i dugo ga koristiti. Posebno mi je slatka narukvica koja dođe uz sat i ova mala srčeka s unutarnje strane stakla :)






 

 

 

And that would be all from me for now! What have you been buying lately? Did 

 

 

you like any of the stuff I've shown you? :)

 

Until next time,

 

Roseybelle


Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

47 comments:

  1. Javi kakva je krema za zaštitu od topline, to mi je sljedeća investicija :D
    Beauty box je meni super, ali realno vrijedi koliko i košta samo je super efekt iznenađenja i prilika za svašta isprobat...
    meni je stiglo Daniel Sandler rumenilo i to je definitivno najbolje rumenilo ikad, čak sam i nijansu pogodila, iako sam impulzivno naručila i nisam puno gledala recenzije :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Joj morat ces mi donijet Daniela da ga vidim makar na kratko :D! Meni je krema zasada ok, no nista wow. Ali ovaj KMS California blow dry sprej je savrsen, nevjerojatno koliko skrati susenje kose i da volumena, njega uzimam u punoj velicini vrlo vjerojatno. I slazem se za beauty box... :D

      Delete
  2. Za LC sam već rekla da je predivan. :) Sleek stvarčice mi se jako dopadaju, kao i sat <3 Ali su mi slončići preslatki! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jesu bas, super su me iznenadili s tom kutijicom :)!

      Delete
  3. Ajme, sat je prekrasan!
    Svi proizvodi su odlični, ali posebno me zanima L Oreal za zaštitu od topline, jer u zadnje vrijeme peglam kosu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Budem ga recenzirala cim malo vise isprobam, kroz dva tjedna sigurno :)! Ali prvi dojmovi su oke, ne masti kosu a to mi je najvaznije.

      Delete
  4. Jaooo sve krasni proizvodi :) Leće su mi najinteresantnije baš iz tog razloga jer sam ih uvijek gledala i htjela naručiti i možda se sad i ohrabrim :))) Lime crime je divan :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eto super, stvarno imas moju preporuku sto se tice te web stranice :)! I gledaj da su marke Eos ili Princess Mimi, te su najbolje iz mog iskustva :D

      Delete
  5. Sve ti je predivno. Ja baš čekam da mi stigne Sleek narudžba, a posebno me zanima valjaju li ti njihovi ruževi. Btw ova posudica za leće mi je preslatka.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala :) pa iskreno jos nisam ni isprobala ruz, samo sam ga uslikala, sutra cu ga bas staviti da vidim kakav je :D jest, posudica je pun pogodak slazem se <3

      Delete
  6. Joj za mythic oil proizvode sam cula samo dobre stvari, ja trenutno vrebam ulje da si narucim, ali nisam sigurna dali ce mi odgovarati pa stalno odgađam, ako je teksture kao npr macadamia ulje onda mi vjerojatno nece biti dobro jer su mi vrhovi ultra suhi i treba mi nesto jace tj. masnije

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bas si me zacudila s ovim da ti nije dosta jako Macadamia ulje :O meni su vrhovi bas jako suhi od blajha, no macadamia mi je odlicna bas za to, cak mi bude i premasno nekada...mozda da si stavljas kokos na kosu ponekad, on dosta pomogne kod te suhoce (kokos ulje, preko noci ostavis) :) iskreno ne vjerujem da ti je Mythic oil ista masnije od toga, sva ulja koja sam probala takvog tipa su ista :/ ali vrijedi isprobati :D javi dojmove!

      Delete
    2. Imam kokos, koristila sam ga zadnjih nekoliko mjeseci jer mi ta ulja tipa macadamia stvarno nista ne naprave koliko god ih stavila. Kokos je dobar, koristila sam ga u kombinaciji sa phyto 9 kremom za kosu koja mi je isto slabasna i nista ne napravi. Uzela sam sad malo avokado za promjenu, isto mi odgovara i od loreala imam male bocice nekog tretmana za jako ostecenu kosu, to se kao drzi na kosi pa se ispire, ja sam koristila tako da bi nakon samponiranja samo nanijela na kosu, pocesljala da se bolje rasporedi i ostavila da mi se kosa osusi, nisam ga ispirala, ili sam ga stavljala nakon pranja na vrhove kao serum, isto mi odgovara.....to je ona power repair lipidum linija. I onaj hvarski melem iz dma sam isto stavljala na kosu i bude ok, treba se paziti da se ne stavi previse jer onda zamasti, ali moja kosa to sve popije pa opet drugi dan bude suha, valjda imam najsušu (?) kosu na planeti, a i stvarno sam svasta stavljala, mogla bi cijelu noc pisat o toj temi. Ali evo prestat cu :)

      Delete
    3. Bas mi je zao da ti je tako :/ bolje od kokosa nemam, meni je jedino on uspio oporaviti kosu. Ali mislim da za to sve treba vremena, nastavi s tim tretmanima, ako se bojas, mozda nemoj svaki mj, nego svaka dva mjeseca ili samo izrast pa ce s vremenom se sigurno stanje popraviti. Mozda ti je i do hormona ili neceg? Znam da problemi sa stitnjacom i manjak zeljeza isto utjecu na kosu pa provjeri i to sve :)

      Delete
    4. Imam problema i sa stitnjacom i sa zeljezom :) za zeljezo pijem neke vitamine pa valjda bude bolje.....ta anemija me uvijek muci. A farbam se jednom godisnje haha, i to ne farbam sve nego dam pramenove pa ne znam cime sam toliko isusila kosu, niti ju feniram, ne peglam, nista.....tko ce znati

      Delete
    5. Mozda ti je onda od ovog dvoje, tj. najvjerojatnije da je...:/ a o tome ne znam puno, jedino sam sa anemijom imala problema i mene je osobno spasila kombinacija caja od koprive (on mi je podigao zeljezo u roku od dva tjedna na normalu) i Fersan Forte tablete sa vitaminom C uzimam kad osjetim da mi fali. Ali najvise mi zeljezo odrzava crveno meso kojeg sam prije izbjegavala, pa eto ako nisi vegetarijanac, ubaci ga u prehranu umjesto piletine :D

      Delete
    6. a super, baš sam si mislila uzeti taj fersan forte, inače mi doktorica napiše heferol i bude mi bolje od njega, ali sam si zadnje uzela floradix od dietpharma, neki tonik sa željezom i raznim vitaminima, bio mi je dobar. s koprivom sam isto probala, brala bi ju doma po livadi gdje nema auta i ispušnih plinova pa sam radila kajganu s koprivom, stavljala u smoothie i tako, ali sad kako je zahladilo ništa više od koprive, možda bi si mogla uzeti čaj, pila sam ga prije i bio je ok :)

      Delete
    7. Pa probaj da, fersan je odlican, jedini mi tesko ne pada na zeludac, a i ima vitamina c u sebi pa se lakse apsorbira i sve. Caj od koprive si uzmi jer ti nece stetiti sigurno, super je i za mokracne puteve, a ako ti je prije pomogao super :)

      Delete
  7. Sve je divno, ali sat je vrh! Baš mi je predivan <3
    Dugo sam strepila od bilo kakvog kontakta ruku,prstiju i očiju i sumnjala da bih ikada mogla staviti leće. Kako gledam sve te tutorijale s raznim lećama dođe mi da probam koje, ali opet ne znam ni kako bi ih izvadila, ako bi ih i uspjela staviti. Frendica mi je obične kapi pokušavala staviti pola sata jer sama nisam mogla :^O

    ReplyDelete
    Replies
    1. Slazem se da je sat najbolji dio posta haha :D
      Ma nemas se razloga bojati leca, samo se moras opustiti i prihvatiti cinjenicu da ces dotaknuti oko s prstom, kad se naviknes na taj cudan osjecaj bit ce ti normalno s vremenom :D teze ih je staviti nego vaditi, kad vadis je stvarno jednostavno, prakticki same skliznu...samo relax i nema straha :)

      Delete
  8. Sve mi je prelepo, divan post..:-) Jedva cekam da citam recenziju o Lorealov Oil Creme za zastitu od toplote..:-) :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala Milena :)! Vidim da dosta ljudi zanima ta krema pa cu za nju pokusati sto prije reci neke dojmove.

      Delete
  9. Sve je divno šalji malo vamo :D. Šalu na stranu sat je čarobam zaista ,ide mi uz tebe skroz <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aww hvala ti! Da si blize podijelile bi nesto hehe :D meni je sat isto krasan, dugo je bio na wishlisti i sad ga se ne mogu nagledati *.*

      Delete
  10. Lijepo si se ponovila, sve mi se sviđa, ali sat je zvijezda posta :D Nadam se da će biti recenzija Sleek palete jer također planiram kupiti jednu s malo više boje, a dvoumim se između njih nekoliko :D Beauty box imam i ja i najviše mi se sviđaju L'oreal proizvodi za kosu, dok mi je kms za brzo sušenje totalna katastrofa :D I da, nama šanse da je vrijednost kutije oko 700 kn.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bit ce recenzija palete sigurno, samo ne sada jos jer imam neke druge planove ali pozurit cu s njom! :) Ajme, meni je KMS odlican, jako mi pomaze u susenju kose haha, ali eto da, drugaciji dojmovi su normalni kod takvih proizvoda :D
      To za 700kn su oni izjavili, ali slazem se da nema teorije, jedino da su mozda dosli u full sizeu...malo navlace kupce s tim izjavama :)

      Delete
  11. sat je predivan :) vjerujem da ćeš ga dugo imati i nositi :D
    Sleek stvari su mi isto lijepe - Pomegranate sigurno naručujem, a i zapeo mi je za oko jedan njihov ruž :D
    odmah si me zainteresirala za ovaj korektor i Bourjois olovku za obrve :D to dvoje ću vjerujem nabaviti u skoroj budućnosti, čim potrošim ovo svoje :D
    uživaj u novim stvarima :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Uzmi ga, meni je odlicno rumenilo, bas jesensko i toplo :) iako je uzasno pigmentirano, treba skroz mrvica i lako se pretjera xD
      Taj korektor i olovka su bas odlicni, mozda su i najbolji od svega tu pokazanog pa vjerujem da te nece razocarati :)!
      Hvala :*

      Delete
  12. Za ovo Sleek rumenilo imam samo riječi hvale, ukupno ih imam 6 i stvarno još uvijek nakon godinu dana izgledaju netaknuto, a koristim ih non stop. Pa da te na zavara koliko su mini, jer se jako jako sporo troše :D

    A ruž... Imam ga i obožavam ga <3

    Krasni noviteti :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Super sto si to rekla, bas mi je drago cuti, sad sigurno necu brinuti vise oko narucivanja drugih :D i sama ustvari imam onaj Blush by 3 pa ih nikako potrositi tako da vjerujem da je s ovim ista stvar xD
      Hvala :)

      Delete
  13. Narukvica je prekrasna :D Odličan post :) Ja sam se u posljednje vrijeme bacila u nabavku toplije odjeće xD

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti :) da, odjeca je tema za jos jedan post, sad je naglo zahladilo pa svi kupujemo :)

      Delete
  14. acid me tako privlači ali uvik mi nešto bude prioritetnije i nikako da naručim :/ a zapikala sam si i color chaos od makeup revolution

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, skroz te razumijem, meni je isto nekako uvijek prioritet ono sto cu cesce nositi, ali rekla sam si ako sad ne uzmem necu nikad i drago mi je da sam to rijesila :D! Cekaj mozda kad bude neko snizenje opet da ti ne bude zao :)

      Delete
  15. Ne bih se mogla odlučit što mi je ljepše - sve je krasno <3. Sleek narudžba pogotovo :).

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eto drago mi je da podrzavas moj izbor :D! I meni je sve super, nisam jos razocarana ni sa cim :)

      Delete
  16. Shopping po mom ukusu, što me ne čudi jer nerijetko biramo iste ili slične stvari :D.
    Jako me zanimaju dojmovi za L'Oreal Mythic kremu! Imam mlijeko iz stare kolekcije i stvarno mi je super ali ga je Kerastase skinuo s trona samo tako <3
    Lime Crime tekući ruž si mi prodala svojom recenzijom i definitivno ću ga kupiti, kad opet bude in stock :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha da to sam i ja primijetila da slicno biramo :D
      Vidjet cemo za mlijeko, zasad nemam neke jake dojmove pa cekam da se nakupi toga, uvijek ga koristim s jos hrpom drugih proizvoda pa ne znam sto radi ono, a sto drugi :/ morat cu ga jednom bas samostalno istestirati :D
      I drago mi je za ruz :)

      Delete
  17. Moja najdraža marka kod nakita i satova je Esprit, imam ih čak tri plus prsten. Sve bih ti ukrala, ama baš sve :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ajde bas mi je to lijepo za cuti, meni je ovo prvi njihov sat pa ne znam sto da ocekujem :)! Evo dodji do mene pa cemo podijeliti :D!

      Delete
  18. Obožavam ove Pro-Keratin Refill proizvode. Stvarno su izvrsni. Velvetine je predivan!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jest stvarno su dobri! I dosta ih se dobilo u kutiji :) Tebi bi super stajao ovaj bas Wicked na tvoju put i boju kose :)

      Delete
  19. Krasni noviteti, ima svega :D Prvo da pohvalim Lime Crime ruž i sat, oboje su predivni, samo mi je remen na satu malo onako poslovni xD No rozo zlato obožavam! Već duže vrijeme želim leće u boju, ali nemam dioptriju pa nisam sigurna bi li si oštetila oko lećama jer stvarno imam izvrstan vid. Ne znam ništa o tome, savjetuju s raznih strana da se prvo ode na pregled bla bla (meni bi to sve predugo trajalo i ne da mi se), a ja samo želim malo promijenit boju očiju. Ne bih ih nosila svaki dan... Kaj mi ti preporučaš?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala :) pa ja sam sada poslovna zena kad sam zavrsila fakultet :P! Moram se uozbiljiti :) Ne mozes si ostetiti oko lećama, posebno ne onima koje su kvalitetne, a s ove stranice koje sam uzela tisuće ljudi narucuje svaki dan tako da stvarno nema straha. Ako hoces radi promjene boje, uzmi one bez dioptrije i opet kazem kao i u postu, najbolji brendovi su EOS i GEO, oni su oko 200kn ali isplati se :)

      Delete

Thank you for your comment, visit me again soon! ❤